dijous, 5 de març del 2015

Amunt i avall pel Google maps

Proposem un senzill exercici, localitzar a Google maps & street view algun lloc que per a vosaltres sigui important i fer-lo arribar amb algun comentari al Facebook de classe o al correu electrònic o Twitter del professor. Qui s'anima?

A part, podeu fer volar la imaginació i enviar indrets desconeguts i exòtics, que descobriu en aquest mapa de mapes mundial.

Teniu de temps fins el dilluns dia 9.

Fusters

Fins als 10 anys el Fernando va viure a Santa Coloma de Gramenet. Avui el carrer de Núria, encara li porta molts bons records encara, potser per això l'ha escollit per compartir-lo. No gaire lluny, al carrer de Mas Marí, hem trobat una imatge curiosa.





Kevin ha escollit una imatge de l'escola de Museros, en la que va estudiar dels tres als sis anys, ens comenta que guarda molt bon record dels seus companys però també del pati.
Ens hi acompanyeu?



Dani Ma. ens comenta "Vaig néixer al barri de Los Carriones, a Granada, per això he escollit aquest lloc. Allí tots ens coneixem, apropet hi ha un riu, de petit m'hi banyava i agafava tortugues. També anava a tot arreu amb la bicicleta. era una altra època, i l'he volgut recordar."

Jonathan ha fet cap a Mollet del Vallès, allí na néixer i hi va viure fins als vuit anys. "Gairebé no recordo Mollet del Vallès però he sabut trobar el lloc", comenta. Recordo que en sortir de l'escola anàvem al parc a jugar a bales, també jugava a futbol al col·legi. Ara ja no jugo a futbol ni a bales però m'ha agradat recordar aquesta època. Allí vaig néixer!



Paletes

El Javi ha escollit un lloc emblemàtic, la discoteca Florida 135 de Fraga. Comenta que li agradaria treure-hi el cap per disfrutar de les potència dels seus altaveus. ja ho saps... si hi vas en cotxe no et passis de llarg la sortida 4 de l'AP2.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada