dimecres, 1 de febrer del 2012

La clau Gaudí

Coincidint amb el final d'aquesta segona avaluació, el 16 de març ens visitarà a l'aula l'escriptor Andreu Carranza per parlar-nos de La clau Gaudí. Sobre Andreu Carranza i La clau Gaudí podeu investigar aquests enllaços:






Barcelona, principis del segle XX. La ciutat creix i el modernisme exerceix una atracció irresistible en els amants de l’obscur. Lògies i societats secretes converteixen Barcelona en la capital de l’esoterisme, i l’arquitecte Antoni Gaudí esdevé la peça clau d’una profecia mil·lenària.
Immers en la confusió social i coneixedor dels perills que amenacen la seva vida, Gaudí, un home de vida humil i senzilla, amaga una relíquia en el cor de la seva obra, dissenyada a imatge i semblança del gran projecte diví: la natura.
Barcelona, principis del segle XXI. Maria ha de complir els designis de la profecia. El temps corre en contra seu. Totes les respostes són en el simbolisme màgic de l’arquitecte, però la gran pregunta s’amaga en les constel·lacions celestials. (De la contraportada).

3 comentaris:

  1. es un pokitoo interesante este texto , hay cositas que no entiendoo peroo estaba bien es interesante

    ResponElimina
  2. me encantaria llegirlo aquets llibre,perque es ve molt interesant

    ResponElimina
  3. tengo muchas ganas de lerme e el libro porke se ve muy interesante y se ve k no es un aburrimiento xdxd

    ResponElimina