divendres, 16 de setembre del 2011

Enllaços d'acollida

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.
Comença un nou curs, i tant l'alumnat del com les famílies que hi ha darrere, parteixen de situacions diverses. És per això que si sou nouvinguts us recomanem llegir atentament la Guia d'acollida genèrica i també la Guia d'acollida sobre educació.Aquí hi trobareu molta informació bàsica, útil i d'interès per a totes les persones que acaben d'arribar a Catalunya. Està disponible en els deu idiomes més parlats per les persones immigrades a Catalunya: català, castellà, anglès, francès, àrab, amazic, xinès, urdú, romanès i rus. Podeu mirar també un vídeo sobre el sistema educatiu català en la vostra llengua materna.

D'altra banda, i pel que fa a l'acollida lingüística, us recomanem visitar aquest enllaç. A partir d'aquest altre  enllaç també podeu accedir a alguns mitjans de comunicació en català, per anar practicant.

I per a tot l'alumnat, tota la informació d'acollida a l'Institut Pere Martell en el manual d'acollida que es lliurarà a l'alumnat del PQPI-FIAP amb la carpeta.

No deixeu de visitar la pàgina web del centre, del vostre nou centre: instituperemartell.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada