divendres, 15 de juliol del 2011

Endreçant el blog

Imatge utilitzada de fons el curs 10/11. Foto: Josh Peterson
Aprofitant el poc trànsit de visites de l'estiu reformularem una mica l'estructura, disseny i contingut d'aquest blog. Per això no se us faci estrany veure provatures diverses, noves entrades i -de forma provisional- fons de plantilles del tot informals i amb una mica més de color, com ha de ser a l'estiu. 

Tot aquest curs hem utilitzat com a fons del blog la popular imatge que encapçala aquest post, obra de Josh Peterson. És una imatge suggerent en la qual s'intueix un camí a seguir. La vam seleccionar doncs entre d'altres coses pot suggerir un itinerari formatiu a seguir a partir d'un present no sempre gaire clar.

Foto: Eduard Boada. Getty Images
Una posada a punt, vaja, que coincideix amb la posada en marxa d'un bon nombre de blogs vinculats als PQPI arran del curs Ús didàctic dels blocs i les xarxes socials, organitzat pel Departament d'Ensenyament i amb Teresa Giménez Arenas com a formadora.

I això és bo, obre moltes possibilitats per tal de compartir continguts i experiències més enllà de l'aula estricta. Per això incorporem un blogroll amb els diferents blogs que es vagin creant vinculats al món de la formació professional inical i els PQPI, un blogroll què de ben segur serà inetressant no només pels professionals dels PQPI sinó també per l'alumnat.

Teniu un blog sobre el PQPI? Deixeu un comentari amb el link i l'incorporem al blogroll de la dreta

2 comentaris: