dilluns, 17 de gener del 2011

LES NOSTRES MÚSIQUES

Cançons recercades i compartides per alumnes del mòdul de fusteria.


Habib Abdallaoui  ha escollit el vídeo Chno Ndirr de Taoufiq Hazeb (توفيق حازب), més conegut com a Don Bigg, un cantant de Casablanca. Al Habib li agrada Don Bigg perquè canta rap en àrab i es planteja temes vitals, com ara "Què faig al Marroc? He de buscar treball però hi ha gent que no treballa i no pot menjar".

Per a saber-ne més: Myspace + Viquipèdia.



Jose Cortés ha escollit aquest vídeo ja que "és una mostra perfecta per a poder sentir la melodia de la guitara". I poca broma, estem parlant de Paco de Lucía, qui en opinió del Jose és el millor guitarrista. Ha escollir aquest tema en concret ja que el relaxa força, malgrat té uns canvis de to molt bruscos i fets a molta velocitat... és un dels seus preferits!

Vull saber-ne més: Lloc web oficialViquipèdia.+ Memoria de Paco.



Jonathan Zarza ho té clar... Camarón de la Isla, aquest és el vídeo que ha decidit buscar i compartir. Jonathan escolta flamenc des de petit i a més toca el "cajón flamenco", vaja que ho porta a la sang. Li entusiasma Camarón ja que "el seu cant m'estremeix i em posa els cabells de punta" i "em treu totes les fatigues"

Vull saber-ne més: Lloc web oficial + Camarón y el flamenco.



Òscar Noguera ha escollit Canelita, amb una cançó carregada de sentiment...  "Estaba perdido". L'Òscar comenta què es una cançó amb missatge, una cançó sincera i que diu la veritat. A l'Òscar també li crida l'atenció el fet de què Canelita sigui un cantant molt jove.

Vull saber-ne més: Lloc web oficial.



David Martínez ha optat també per José Monge Cruz, més conegut com a Camarón de la Isla. "Camarón és el meu ídol i aquesta cançó és un homenatge a Lorca", comenta en David.

Vull saber-ne més: Lloc web oficial + Camarón y el flamenco.

Nota: Podeu enviar els vostres enllaços de vídeo al correu electrònic.

Mòdul formatiu: Aprenentatges Instrumentals Bàsics (Aux. en treballs de fusteria i instal·lació de mobles)
Crèdit: TIC
Bloc de continguts: Utilitats d'internet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada